"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Ağustos 2008 Cuma

ERGENEKON ve ERGEORGE

ERGENEKON MU ER GEORGE MU?

Yaklaşık 14 aydır Ergenekon adlı operasyonun ardındaki anlam için yazılıp çizildi.Bir sürü bilgi kirliliğinden,bunun yanında da faydalı tarihi bir çok bilginin de ortaya serilmesinden sonra “Ergenekon’un” sırrı bir gazete haberi ile ortaya çıktı.

Şimdi Hürriyet gazetesinin o haberinden kesitler ve linkini sunuyorum.

Ergeorge baskınları.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta, direnişin en fazla olduğu Sadr semtinde Amerikan askerleri ev baskınları düzenledi. Evleri sabaha karşı basan, kapıları tekmeleyerek kırıp içeri dalan Amerikalı askerler, terör estirdi.

Er George'lar, demokrasiyi dolapta arıyor.
Er George olarak anılan Amerikalı askerlerin bu baskınlarına Iraklılar "Ergeorge Baskınları" diyor. Bu sabaha karşı yapılan baskınlardan sonra pek çok erkek, pijama-terlik vaziyette gözaltına alınıp, ailelerinden koparıldı. Neyle suçlandıkları bilinmiyor.
Demokrasi ve özgürlük getireceğiz diye Irak'a giren ABD askerlerinin, ev baskınları ile ilgili Iraklılar artık "Demokrasiyi bizim dolaplarımızda, çekmecelerimizde, çamaşırlarımızın içinde arıyorlar" diyor.”

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/9418820.asp?gid=229&sz=75961

Baskınların sonuçları.15.12.2007 tarihli Irak'ın Sesi haber ajansının açıklamasına göre "ERGEORGE"Baskınlarının ve ABD'nin demokrasi operasyonunun sonuçlarından sadece biri,

"5.000.000" Beş Milyon çocuk evlat edindirme programına alınmış.Çünkü "Ergeorge" operasyonları onlara analı babalı yaşamı çok görmüş.

ABD ve AB'ci hem de "İslamcı(!) hükümetimizin arkadaşları işte size başınıza geleceklerden örnekler.

Ayrıca Ferdinand Marcos ve Bizim Markoslar " başlıklı yazılarım da bloga yeni girenleri ve bilgisi olmayanları bu konuda aydınlatacaktır.

Haberin linki için; "http://rickwrites.blogspot.com/2007/12/another-hidden-horror-in-iraq-five.html"


Neden Er George?

Ergenekon operasyonunun adının ABD’ce konulduğunu biliyorduk ama bu “ER-GEORGE” Öğr corc” operasyonunu bilmiyorduk.

Meğer gece 02.00-03.00'de başlatılan geceyarısı yapılan bir Amerikan askeri operasyonunun bir adıymış.Bizim efsanemizin adını andırdığı için uyarlama yapılmış.Bizde de ilk uygulaması aynı saatlerde ve aynı şekilde yapıldı.

Aziz Georg'la alakası var mı,Aziz George kimdir?

11.Eylül 2001 İkiz Kule dümeni olayından sonra Bush'un "CRUSADE-Haçlı Seferi" çağrısının ardından Afganistan ve Irak'ın işgali,bu azizle bu adın olaylarla birleştirilebileceği inancını yaratmıştır.

Arap, Türk ve gayri Hıristiyanlar'a karşı savaşan bu azizin adını seçmeleri bu olayın bir "Haçlı seferi" olduğunun da kanıtıdır.

George adı Hıristiyanlıkta kutsal olan Aziz Goerge'dan gelir.Toprak işçisi,maraba anlamındadır. Bu savaşçı asker bir azizdir.

Muğla taraflarındaki Hıristiyanları kıyma emrini yerine getirmediği için Roma İmparatoru Diocletian tarafından öldürtülmüş ve ilk Hıristiyan şehidi kabul edilen kişidir.

Eğer bunlara bir kapıyı açarsak ne yapacaklarına siz karar verin.Çünkü "İsa'ya inanmama suçunun cezası "yakılarak ölüm"dür.
Ruslar ve diğer Hıristiyanların Türkleri yakarak öldürmeleri kadın,çocuk ırza geçmeleri İncil İlk ahit'de Tanrı emridir."Armageddon Savaşları" başlıklı yazımda da bunları bulabilirsiniz.

Şimdi de bir başka haçlı-ABD kahramanı Clair E. Georgeu da tanıyalım;

Clair E. George 1955’den 1987’ye kadar Honduras’tan İran’a Avrupa’dan Çine kadar dünyanın bir çok yerinde C.İ.A’nin gizli operasyonlarını örgütlemek ve uygulamakla görevlendirilmiş, C.İ.A’nın,önce DO (Directorate of Operations-Operasyonlar Müdürlüğü )nde 1955’de başladığı ajanlık hayatına,sonradan adı DDO (Directorate of Direct Operations-) olan Doğrudan operasyonlar Müdürlüğünde 1987 yılına kadar görev yapmış,Amerikan istihbaratının en yüksek mevkilerine çıkmış,sonunda İran ve Nikaragua olaylarında aldığı rollerdeki suçları yüzünden yargılanmış ve bundan da ucuz kurtulmuş bir C.İ.A ajanıdır.

Türkiye ve diğer NATO ülkelerinde gladyo örgütlenmelerinde de aldığı görevler sayesinde haklı bir şöhret kazanan Clair E. George’un adının bu tür operasyonlara,mesai arkadaşı olan baba G.Bush’un oğlu George Walker Bush tarafından Irak ve Afganistan operasyonlarında verilmesi bence çok doğaldır.

Onun başarılarını aynı mükemmellikte başarma gayesi ile bu ad operasyonlara eklenmiş olabilir.

"ER-ERAN=Tevrat'ta Yahuda peygamberin oğlunun adı olup,Yahudi isimler sözlüğünde Erken vakitte uyanmış,aymış,aydın" demektir.
Ayrıca,ERAN eski Hindististan Gupta İmparatorluğu zamanından kalma çok antik bir şehirdir. Hz.İbrahim'in geldiği yeri unutmamak için çocuğuna memleketinin adını koyduğu anlamını da çıkarabiliriz.Yahudi rahiplerinin Hintli KALANİ RAHİPLERİ" olduğu eski Yunan kayıtlarında geçmektedir.

Ancak kullanılan anlamın ilk anlam olma oranı yüksektir.Operasyonların erken olması anlamında eklenmiş olabileceği gibi,ajanların piri olan beyefendinin de adının başında bir "E" harfi "Er"e işaret etmektedir.

Er George-(Neo- Conservative-Yeni Muhafazakarlık anlamına gelir) adlarının ön ekleri ile birleştirdiğimizde ERGENEKON adını elde ederiz.Ergenekon ibnesi haham Tuncay GÜNEY’in de “-Ergenekon adı Türk tarihi ile alakalı bir ad değildir." açıklaması da böylece yerini bulmuş olmaktadır.

Bu konuda bilgi almak için de yazıyı tıklayınız.Link İngilizcedir.

Ülkemizde 2008 başından beri yürütülen Ergenekon operasyonlarına verilen bu adın da sırrı biraz daha aydınlığa kavuşmuş olmaktadır.

Meğer işin aslı buymuş.Ergenekon’un adının ABD’ce konulduğu da tasdik edilmiş oldu.


EKTİR:

TAYYİP TÜRK DÜŞMANI MI?


Son olarak ta Agarta isimli hiç duyulmamış tuhaf mitolojik bir efsane ile yok 600 yıl öncesiymiş yok tufan öncesinden 250.000 yıl kadar önce yaşadığı kil tabletlerde yazılı olan Mu Kıtası medeniyetiymiş gibisinden bir o kadar geriye götürdüler.

Bunlar resmen dalga geçiyorlar.

Böyle bir gerçek varsa Başbakan ve savcısının "Türkleri niye yarattın" diye Allah'a karşı da bir "yaratılış" davası açmasını beklemek de aptlaca olmasa gerekir.

Eğer Türklüğe bekçilik eden, gizliden çıkarlarını koruyan gizli bir tarikat yok ediliyorsa tüm Türk dünyasının tepki göstermesi gerekir ki,adam açıkça "Türk'ün köküne dinamit koymaktadır." Gerçek bir Türk düşmanı olduğunu kanıtlaması kuş gripleri,helikopterlerden atılan keneler ve bu dava.

Daha ne yapması gerekir ki sizce?

Umarım faydalı olmuşumdur.;

Keykubat;

11.7.2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.