"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

10 Aralık 2011 Cumartesi

DUNYA BILIMLER AKADEMISINDE TURKIYE YOKMUS


DÜNYA BİLİMLER AKADEMİSİNDE TÜRKİYE YOKMUŞ

İnternet’te gördüğüm bu haber beni gene durduk yerde üzüntüye sevk etti.
Biz;
'Ben,manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir doğma, hiçbir kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim maveni mirasım bilim ve akıldır...Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, toplumların,kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor.Böyle bir dünyada,asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve bilimin gelişimini inkar etmek olur...Benim Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler,bu temel eksen üzerinde akıl ve bilimin rehberliğini kabul ederlerse,manevi mirasçılarım olurlar.
Diyen bir Atatürk’ün kurduğu ülke olarak bu halde nasıl oluruz?

Hadi gel de üzülme!

Atatürk’ün kurduğu devlet anlayışı onun ölümünün ardından yıkılmıştır. 12. Mayıs 1939 İngiltere-Türkiye Kredi Anlaşmasını ABD, Fransa, Almanya ve İtalya ile yapılan anlaşmalar takip etmiştir.
1945’de imam hatip liseleri açılmış ve ABD’nin “Komünizm’e karşı duvar örme” çabası uğruna, 1925’lerin Kürt isyancılığını ateşleyen Said-i Kürdi (Nursi) Deliüzzaman tekrar piyasaya sürülmüş 14. Mayıs 1950’de düşünceleri iktidar edilmiş, 1958’lerde ordu ona biat etmiş ve Said “Mirac’a çıktım” demiştir.

1952’de bu adamın üstünden yazılan saçmalıklar “Hilafet emriymişçesine” Müslüman ülkelerde emperyalist devletlerce dağıtılmış ve etkisinden dolayı 1952’de Said-i Deliüzzaman’a Vatikan’dan ödül verilmiştir.

Said, koyu Kürtçü olup
Kürt kıyafetleriyle gezerdi!
Said, Yezit Kürt tanrısı Tavus’un yani şeytanın bedeninde reenkarne olduğu “Tavus/Şeytan/Yaşayan Şeytan Yezid” olabilmek için “yazı yazmayı” inatla öğrenmemiştir. Beş yıl üç ay süren Bitlis, Siirt’ten Erzurum’a kadar uzanan eğitim faaliyetleri süresince inatla “yazı yazmayı” ret etmiştir. Bu sure zarfında devam ettiği öğrenim süresi bir buçuk ayı geçmemiştir. En uzun süresi altı ay olup Erzurum’da kalmıştır. Molla Camii adlı “HECELEME KİTABINI” asla bitirememiştir. Çünkü Yezitlikte “okuryazarlık” yasaktır. Askerde ben öğretmenlik yapmıştım, Mardin İdil ilçesinden öğrencilerime zorla, sopayla okuryazarlık öğretmiştim. 600 öğrenci içnde birinci olmuşlardı ama iki ay içinde okuryazarlığı unutmuşlardı. Çünkü onlar da Said gibi Yezitlerdi.

Bu yüzden de be zatın, Said-I Deliüzzaman’ın soyadı “OKUR” dur. Ona deli diyen de Erzurum dönüşünden sonra, belge almak için gittiği  Siirt’li Hocası Fethullah efendidir. Sonra II.Abdülhamit.
Bu gün onu 300 kadar televizyon kanalında, basında, sinemalarda yapılan filimlerde (Hür Adam) ve okullarda “Din Uleması/ Bilim Adamı” olarak tanıtmaktadırlar.

85 yıllık ömrü boyunca “1+1=2” yazamamış, hesap kitap bilmediğinden, beş kuruş para harcayamamış bir adamdan”Din Uleması” yapacaksın, buna, bu devletin Cumhurbaşkanı, başbakanı, bakanlar kurulu ve hükümetin ve muhalefetin milletvekilleri yetmedi Üniversiteleri idare eden Y.Ö.K. Yüksek Öğretim Kurumu, profesörler, doçentler, doktorlar, gazeteciler, öğretmenler, bürokratlar, işadamlarından sokakta kağıt toplayan fakirine kadar bir millet inanacak, inandırılacak, bu adamın saçmalıklarını öne süren bir hükümet halkın %50 oyunu alacak.
Deliüzzaman'ın "Hocam" dediği
Mısır'lı Mason Efgani

Oysa, “Bilim Adamı/Ulema” kelimesinin ne olduğu, doğru olarak ana okuluna gitmeyen beş- altı yaşında bir çocuğa anlatılsa ve Said-i Kürdi Deliüzzaman’ın ulema olup olmadığı sorulsa vereceği cevap doğrudan “hayır” dır.

Ama gelin görün ki, “74” milyonluk bir ülkenin, “50”  milyonluk seçmeninin “25” milyonu bu zihniyete oy veriyorsa, TÜBA-Türkiye Bilim Adamları toptan istifa ediyorsa ve TÜBİTAK gibi bilim kurullarına doldurulan sözde bilimadamları bu adamın “ulema” olduğunu savunanlardan oluşuyorsa bunlar da yetmiyor, bu adamın fikirlerini savunan bir ilk okul mezunu zat Fethullah Gülen Amerika’dan bütün 1.5.000.000 (bir buçuk milyarlık) Müslüman dünyasına “Din Uleması” olarak kabul ettiriliyorsa, kim bir Müslümanın “Bilimden anladığını” savunur da Dünya Bilimler Akademisine kabul eder?

Ederse zaten bilimin temeli olan “okuryazarlık” ilkesine ihanet etmiş olmaz mı?
Diyorlar ki Türkiye’den adam çıkmaz!

Tespit doğrudur, çıkmaz!


Ulemaları, bilginleri “cahillerden ibaret” bir toplum; Aancak, poedofili, kulamparalık, eşcinsellik, çocuklarla evlenen sakallı, sarıklı, cübbeli yedi bin yıl öncesinin “putperest Arap” modasını takip eden, ne dediğini anlamadıkları dua ve sözleri cennete gitmek için tekrarlayan, emperyalizme “köle” edilmiş sapık, bir buçuk milyarlık bir güruh olarak kalacaktır.

Nüfus değişebilir ama “kafalar” aynı kalır.
Eller gider Mars’a biz hala gidemedik Kars’a!
Ey millet uyan artık uyan da bas şu Marş’a!

Keykubat/adilyargıç/Alaeddin Yavuz


4 Aralık 2011 Pazar

KEMAL KILIÇDAROĞLUNUN BUYUK HATASI

KEMAL KILIÇDAROĞLUNUN BÜYÜK HATASI

Bu gün televizyon kanallarında gezerken bir baktım ki  ne göreyim?
Melih Gökçek!

Kim bu melih Gökçek?
Ankara AKP Belediye başkanı.

Hani, bir ara internet medyasında “zenci bir erkekle porno videosunun başbakanın elinde bulunduğu, onun da elinde başbakanın videosu olduğu iddiaları olan adam.

O iddiaları yazan site şimdi şifreli oldu herkesi kabul etmez oldu. Onu da bir televizyon kanalında gördük aslı Amerikalı soyadı Yaren’e uyarlama birisi. Devlet çarkımızın içinde görev yapmış sonra kaymış nice işbirlikçilerin içinden birisi.

Ama Melih bey hakkında böyle bir iddiayı öne sürmüştü ve biz de öğrenmiştik.

İşte işbirlikçi AKP’nin o Melih Gökçeği, yandaş medyanın birisine geçmiş, “Benim rakibim Ankara’dan Mustafa Sarıgül olsun! CHP’nin başında Mustafa SARIGÜL olsun! Diye tutturmuş.

Size nasıl geldi bilmem ama bana bu iş pis kokulu geldi!

Neden mi?
Kemal ağa dün çıkan bazı gazetelerde soyunun Horasan Türk’ü olduğunu ama Tunceli’ye Konya’dan gelip yerleşmiş, … Hayrani soyundan olduğunu iddia etmişti.
Yahu, Kemal sen nasıl böyle bir hataya düşersin?

Sen bilmez misin ki en son Türk, Osmanlı’da Çandarlı Halil paşaydı onu da bu devşirmeler nasıl yemişti.
Sen, “Dersim soykırım özür” ile devlet adına özür dileyen Süryani Tayyip’i görürken nasıl da “TÜK’ÜM” dersin?
Adamı böyle yerler bu memlekette.
Adamlar ne güzel 2003’ten beri Dersim halkını “Dönme Ermeni” diye tanıtıyorlardı. Sen nasıl çıkar da “Dersimliyim ama TÜRK’üm dersin?

Adamı böyle idam sehpasına koyar bu emperyalizm.
Evet ey vatandaşlar, alışın, bundan sonra CHP, Erzurum Ermeni’si Mustafa SARIGÜL’den sorulur!
İnanmadınız mı?

Açıklayın o zaman AKP neden Sarıgül’ü destekliyor?

Saygılar!

Keykubat.

Not; Dersim/Tunceli tartışmasını internet ortamına ilk taşıyan benim. İnanmayan “Dersim Yemini ve Ata’nın Ölümü” ve “Dersim Yemini veBirandlar” başlıklı yazılarımı okuyabilirler. Ben bile onları bulurken zorlanıyorum malum Google şirketinin sahibi birkaç ay önce cumhurbaşkanımızla görüştüğünden beri kendi 1500 kadar olan kendi yazılarımı Google’da bulmakta zorlanıyorum da!